Beginpagina
Multi Service Hongarije
Transport Service
Nederland
Wie ben ik
Geld verdienen hosting en partnerlinks
Move to Hungary
Umzug nach Ungarn
Privacy en Disclaimer
Moving to Europe
Producten
Vergulden met goud
Geperste houtblokken
Openhaardhout
Pellets
Houtskool
Hooi te koop

Vertalen Hongaars Nederlands en Nederlands Hongaars klik op de banner hier onder

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
  vervoer

Verkoop en inkoop - Levering direct aan huis of bedrijf

  vervoer
Hallo beste bezoeker en Xeader,

Sinds eind 2008 woon ik samen met mijn vrouw en kinderen in Hongarije aan het Balatonmeer, vanaf de zomer 2013 start ik hier een bedrijf wat alle bemiddeling met Nederland ter hand neemt.
Ga je binnenkort emigreren naar Hongarije of een ander land, zoek je een lokatie voor produktie verplaatsing, zoek je een vakantiehuis, export, import, en verder alles wat je kunt verzinnen...........................enz

Heb je vragen met betrekking tot Hongarije dan kunt je mij altijd mailen, ook is ons emigratie e-book binnenkort hier te koop.
Het e-book is een weergave van een standaard emigratie en een omschakeling in je eigen persoon die niet voorzien is bij het vertrek.

 


Het e-book is zeer de moeite waard voor aanstaande emigranten, expats en voor zo maar te lezen, en bevat een schat aan informatie die alleen financieel al kan leiden tot grote voordelen.

Grondig lezen van het e-book kan je behoeden voor heel wat valkuilen en drama, en financieel kan het al snel honderden tot duizenden euro’s in de knip houden.

De e-book komt uit rond eind maart 2012, de eerste tip ontvang je rond die datum, in de loop van  2012 volgt er per kwartaal een email update voor elke koper.

mail mij je naam en adres gegevens en je krijgt snel informatie van Emigreren naar je droomland, als eerste info ontvangen die bij emigreren belangrijk zijn !!


Klik hier om je gegevens in te vullen In de aanbieding
Blokken geperst hout de zogenaamde bio blokken, geen toegevoegde ingredienten, dus er is alleen hout gebruikt, rond 4700 calorieën max 6 % vocht. Gedroogd openhaardhout bevat al snel 20 % voch...

€ 596,00
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW
      Powered by CCV Shop eigen webwinkel